A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Scarlet Falls. Egy város. Egy életérzés. A szabadság. Bosszúhadjárat két polgármester jelölt között. Két egykori katona szerelme. Egy újságírónő felfelé ívelő karrierrel. Egy főiskolás visszahúzódó lány, és egy táncosnő a night klubból. A japán maffia húga. Őrült hajsza egy táskányi lopott pénzért. A nyomozó, aki igyekszik kibogozni a szálakat. Mi fűzi össze ezeket az embereket?

Kiss Petra
szerző

Scarlet Falls

Virágzás

Részlet / Kész

Tudom, Nicolette a lelkemre kötötte, hogy ne üssem bele az orrom a dolgába. Csak akkor akciózzak, ha ő kéri. De nekem nem ment ki a fejemből, hogy Reynoldsnak köze van a rabláshoz. Nem hagyott nyugodni a gondolat. Azonnal a tettek mezejére akartam lépni, és nem értettem, Nicolette miért nem tesz már valamit. Mire vár még? Vagy már el is ment vadászni nélkülem? Képes lenne kihagyni engem? Persze, kitelik tőle. Estére annyira felhúztam magam, hogy nem bírtam tovább tétlenül ülni otthon. Százszor hívtam Nicolette – et, de nem vette fel nekem a telefont. Elmentem a lakására is, de nem nyitott ajtót. Nem tudom, a garázsban van e az autója, mert azt is bezárta. Hol a csudában lehet? A fenébe is! Nem volt mit tenni, én magam mentem el Senorra Cassandrához, hogy kiszedjek belőle mindent. Teljes fegyverzetben vonultam be a házába. Nicolette nincs itt. Talán jobb is. Oltári nagy veszekedés lenne. Senorra Cassandra és az unokája úgy néztek rám, mint akik kísértetet láttak. Fegyvert fogtam rájuk. Csúnya dolog, ez, de nincs más választásom. Természetesen tagadtak. Még azt is, hogy Reynolds ma itt járt. Nicolette biztosan összekeverte valakivel. És a karkötőket is letagadták. Hiába voltam már ott, hogy elsütöm a fegyvert, hajthatatlanok voltak.

- Elmondta Nicolette, hogy kirabolták, de fogalmunk sincs róla, ki tehette! Miért lenne hozzá közöm? – kiáltozott a vén banya, és bezavarta a kislányt a szobájába. Az sápadtan, reszke

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1