A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Stiles Johnson egy átlagos srác volt aki New Yorkban élte mindennapjait a rendőr apjával. Legjobb barátja Scott Morales volt. Semmi váratlan nem történt velük soha, ám egy nap ez megváltozott. Megismerték a város másik arcát. Feltárult előttük egy teljesen más világ. Megismerkedtek a természetfeletti világgal, és így megannyi új dologgal találták szembe magukat. Egymás után éri őket a megannyi meglepetés ahogy új barátokat, szövetségeseket vagy ellenségeket szereznek. 
Hogy bírkóznak meg ezzel a teljesen más valósággal? Kiben bízhatnak mostantól és kiben nem?
Derítsétek ki most!

 

ClareTate19
szerző

Új világ

Részlet / Kész

- Mr.Johnson!Mr.Johnson!

Hirtelen felkaptam a fejemet, és arra lettem figyelmes, hogy Mr.Harrison ott áll előttem és hogy elég dühös. Sosem szerettem a kémiát. Valahogy nem tudtam sem feldolgozni, sem pedig megtanulni.

- Tessék?! - kérdeztem vissza értetlenül, miközben megdörzsöltem a szemeimet. A többi tanuló csak rám meredt, mintha csak azt kérdezték volna: Miért alszik ez a srác kémia órán? Egyesek még mosolyogtak is ezen jelenet láttan.

- Azt kérdeztem hogy a glikogin képletét hogy írjuk fel?-tette fel ismét nekem szegezve a kérdést, és kissé türelmetlenül.

- Sajnos nem tudom tanár úr!

- Nos, ez tényleg sajnálatos, főleg hogy ez már nem az első ilyen eset volt... Úgy gondolom mostmár kiérdemelte a büntetőt. Iskola után várom a tantermemben. - és ezután a mondat után már folytatta is az órát. Ezt nem hiszem el! Miért utál engem ennyire? Mert az érthető hogy én miért nem kedvelem; mint tanár és mint személy is gonosz. Már mikor először megláttam, egyből észrevettem a gyanús tekintetét a béna szemüvege mögött... Szóval még most sem kedveltem, és nem hiszem hogy valaha is meg fogom kedvelni.

Amint megszólalt a csengő, már egyből felébredtem. Igaz hogy ez már a második óra volt, de nem aludtam valami sokat. Túlságosan aggódtam az apám miatt. Tegnap ugyanis éjszakára volt beosztva a rendőrségen, és kétszer is kihívták terepre. Hiába d

Elolvasom

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1