A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet
1 Elgondolkodtató

Alexa egy magánnyomozó cég társtulajdonosaként dolgozik férjével és annak régi barátjával, Tomival. Házassága egy ideje megromlott. Férje megcsalja és bántalmazza, és amikor ez egyre elviselhetetlenebbé válik, a lány Tomi karjaiban találja magát, aki egyetlen támasza ebben az időszakban. Kapcsolatukat azonban titkolniuk kell.
Közben férjét baleset éri, így lelkiismeret-furdalás is marcangolja. Ennek következtében meg kell küzdenie a folyamatos szorongás okozta pánikbetegséggel, ami még jobban tönkreteszi amúgy is megtépázott idegrendszerét.
Tomival való szerelmére is árnyék vetül. A férfi csalódást okoz neki, mert tud férje évek óta tartó félrelépéseiről, és mindenféle zűrös dolgairól.

A regény tanulságos és a mai világot tükrözi:
Megcsalás, bizalmatlanság, bántalmazás, pánikbetegség, terhesség, emberrablás...
Ennyi szörnyűséget túlél egy szerelem?
Új életet kezd, vagy mégis inkább férjét választja? Megtalálja még valaha a boldogságot?

Fiatal koromban több novellát és verset is írtam, de ez jó időre abbamaradt. Könyvemet picit több, mint egy éve kezdtem el írni. Néhány oldal után fel akartam adni, de barátnőim nyaggattak, hogy írjam tovább. Esténként, hétvégente volt időm erre, de amikor jött egy gondolatmenet, még a munkahelyemen is képes voltam ezt gyorsan hozzágépelni. Önmagamnak is akartam ezzel bizonyítani, hogy igenis, képes vagyok arra, hogy egy egész történetet megírjak. Nem volt cél, hogy kinek írom, az volt a lényeg, hogy legyenek olyan emberek, akiknek tetszik, pozitív visszajelzéseik legyenek könyvemmel kapcsolatban. Ez meg is történt, mivel magánkiadásban kiadták, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. Nagyon örülök ennek, így ezen felbuzdulva írom a következőt.

Engi O. Smith
szerző

Hűtlenség

Részlet / Kész

- Ne szorítsd a karom, mert fáj! – próbálta kihúzni karját a férfi erős szorításából.
- Ez jobban fog fájni – vicsorgott a férfi, majd hátrahúzta a hajánál fogva, másik kezével pedig hatalmas pofont mért rá.
Ránézett a férfira, a szeme vérben forgott. Olyan volt, mint egy vadállat.
- Üss még, ha ebben leled örömöd! – Felszegte állát és mélyen a szemébe nézett. Nem félt tőle, ha az az ára, hogy megszabaduljon tőle, hogy akár össze-vissza rugdossa, legyen. Csak legyen már vége!
A férfi fogta és hátralökte. A lány a padlóra esett, arcát beverte a konyhaszekrény sarkába. Fájdalmában felkiáltott. Megpróbált felállni, megkapaszkodott a konyhapultban. Amikor sikerült lábraállnia, akaratlanul is a hasára tette a kezét. Most döbbent rá, hogy a hasában egy pici emberke van, akire vigyáznia kell. Kicsordult a könnye, ahogy erre gondolt.

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1