A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Négy fiatal magyart, Hawaii-szigetére sodor az élet különböző indíttatásból. Hamar rájönnek, hogy egymás segítsége a feladatuk és a Földi élet olyan irányba sodrása, ami eddig csak magasabb dimenzióknak sikerült. Segítségükre van Kárvusz a fejlett dimenzió vezetője is, hogy a pusztulás helyett a boldog és tiszta lét kerüljön előtérbe. Drágakövek segítségével hatalmas energiát felszabadítva vívják meg saját és egymás elleni csatájukat. Egy pillanat a teremtés, ami épít vagy az egész világot elpusztítja. Te melyik oldalon állsz?

A regény fejezetei rövid hangvételűek.

Szeretném, ha egyszer eljutna oda a világ, hogy az olvasás mindennapos tevékenység lenne, úgy, mint a telefonnyomkodás. Szeretném, ha a fantasy világában elvesző olvasó (közvetve) a mindennapos problémákat is felismerné, ezáltal egy jobb élhetőbb világot varázsolna az otthonába. Erőszakmentes, pusztító gondolatok nélkül életet élve.

2023. júniusban fejeztem be a regényt, és remélem, hogy a beletett érzelmeim egy tört része megbújuk az olvasó szívében.

Honey-N.
szerző

Világok színei

Részlet / Kész

                                                                7. Vörös többezer árnyalata

1935. szeptember 1.

Henna dédszülei még sohasem látott pokol kezdetén, tudták, hogy nincs maradásuk Bonyhádon. A Dunántúli-dombság keleti területén fekvő Völgység települése az ő otthonuk az 1700-as évek vége óta. Felmenőiktől öröklődött szülőről gyermekre a Rákóczi utcai parasztházat, hol este mikor a vacsorához gyűlt a család, fehér gyertya fénye mellett mesélve adták át az új generációnak a múlt romlott és dicső emlékporát. A sok-sok év alatt a sivatag porából homokvár épült, s a legkisebbek is tudták, erős gyökereik összekapaszkodva segítik egymást az úton mit választottak.

Lengyelországban kezdődött, mindent elsöprő pusztulás ráébresztette a világot, hogy az eddigi élet vége elkezdődött, s a zöldellő dombok, virágzó rétek már nem adnak oltalmat a szívnek. A piacokon kialakult barátságok bajt hoztak, a csivitelés vidám zaja sikításba fulladt csend maradt. Menekülni kell.

Henna dédszülei Amerikában találták meg a nyugalmat, dédpapa testvérénél. Ők ketten alapították a "Fénylőn sugárzó" nevű nagyon jól működő kereskedelmi céget, amit azt&aa

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1