A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Bemutatkozás:

Szüleim elmondása alapján, még járni és beszélni se tudtam, de amikor  zenei műsor ment a tv-ben, mint például akkoriban a "Ki mit tud", akkor felültem a kiságyban és érdeklődéssel figyeltem.
Gyermekkoromban is nagy tehetségem volt a zenéhez, akár egyszeri hallásból vissza tudtam játszani bármilyen dallamot, bár később ezt a tudásom komolyabb szinten nem kamatoztattam.

Miután már tudtam olvasni és írni, érdeklődésem a zene mellett elég hamar az írás és rajzolás felé fordult. Gyermekkoromban rengeteg füzetet rajzoltam, majd írtam tele különféle történetekkel akár kisebb terjedelmű regényekkel, majd a számítógép gyors terjedésének köszönhetően autodidakta módon megtanultam vakon gépelni és írásaimat hamar rögzíthettem is.

Emellett általános iskolás koromban számtalan oklevelet gyűjtöttem be szavaló versenyeken.
Tinédzserkoromban egy barátságnak köszönhetően bekerültem egy olyan filmkedvelő társaságba, akikkel akkoriban úgymond elsők között hoztunk létre egy filmes adatbázist, ahol én társszerkesztő tevékenykedtem, ez teljesen önkéntes módon történt, csupán filmes rajongásomat kiélve írtam számtalan cikket, később főleg bulvár témákban, melyekben a filmes sztárok valódi életét mutattam be. Mindig is érdekeltek az életrajzi témájú írások is. Pár éve újra elkezdtem filmes témákba is írni egy jelenleg is népszerű magyar filmadatbázis oldalon, ahol tavaly kétszer is elnyertem a "hónap legjobb szerkesztője díját" és volt olyan kritikám, ami olvasási rekordot döntött.

A novellák, cikkek mellett ha épp elkapott az ihlet egy-egy verset is írtam, aztán úgy a 20-as éveim vége felé kezdett az érdeklődésem egyre inkább a mesék felé fordulni és egy másfél órás repülő út során néhány éve megszületett egy mesém, mely alapja volt a jelenleg még írás alatt lévő mese sorozatomnak, mely két állat különleges barátságát és az együtt átélt kalandokat mutatja be, mely nem csak gyereknek, de akár felnőtt olvasóknak is tanulságot ad.

Célom, hogy az írásaim minél több olvasóhoz jussanak el, de a legnagyobb álmom, hogy könyv formájában is megjelennek, sőt még tovább megyek...hogy könyveim bestsellerek legyenek ;)

Mottóm, mely az életem minden területére jellemző:
"Merj álmodni, mert ha igazán szeretnél valamit, az valóra válhat"
 

Művei:

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1