A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Bemutatkozás:

Adri vagyok,  és remek, hogy itt lehetek az oldalon :)
Az irodalmat mindig is nagyon szerettem. Az iskolában szívesen elemeztem verseket, boncolgattam regényeket, írtam fogalmazásokat.
Kamaszként versekkel próbálkoztam, de ezeket – egy-két kivétellel – megtartottam a szekrényemnek. Ezután jó ideig pihentettem az írást.

Az utóbbi pár évben vettem észre, hogy bizonyos élményeket, meglátásokat ki kell hogy, írjak magamból. Hogy miért? Mert egyszerűen jobban érzem magam, megkönnyebbülök. Olyan érzés lehet, mint amikor a festő meglát egy gyönyörű tájat, életképet...és azonnal le kell, hogy fesse.
Befogtam hát egy füzetet, és beleírtam a gondolatrohamokat...

Az elképzelés, hogy írjak valami nagyobb lélegzetvételűt, egyre erősebbé vált bennem. Azonban nehezen tudtam elkezdeni, kérdések sokaságával találtam magam szemben. Ezért 2016 nyarán részt vettem egy háromnapos intenzív kezdő írótanfolyamon, amely életem egyik meghatározó élménye volt. Megtanultam, hogy az íráshoz rengeteg gyakorlásra, alázatra és türelemre van szükség. Tudatosult bennem, ha törik, ha szakad: nagyon szeretnék az írással foglalkozni. Tudom, sokat kell gyakorolnom és tanulnom. Elhatároztam, hogy mielőtt regény írásába fognék, novellákkal próbálkozom. Párat már megírtam, de további ötletek várnak tollra, majd billentyűzetre. :)

2017 tavaszán ellátogattam a - szintén háromnapos -haladó írótnafolyamra, amely minden elvárásomat felülmúlta. A tanuláson, írói fogásokon túl nagy erejű inspirációt is kaptam. Nem beszélve arról, mennyi érdekes és értékes emberrel hozott össze ott a Sors.

Az írás melett fontosnak tartom, hogy az olvasás is prioritást élvezzen a kedvenc időtöltések között. Rajongok a könyvekért, elsősorban a történelmi romantikusokért, lélektani regényekért.

 

 

 

 

Művei:

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1