A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Bemutatkozás:

A K.u.K. Kiadó 1991 decemberében alakult. A cég tulajdonosainak több évtizedes szakmai tapasztalata a garancia a kiadónál megjelent (évente 20-30 új kötet) könyvek minőségére. A K.u.K. név (bár voltaképpen a tulajdonosok nevének kezdőbetűit rejti) kifejezi a cég filozófiáját: „békebeli” színvonalú könyvek minden témakörben.
A kiadó gondozásában az évek során olyan klasszikus és kortárs írók művei jelentek meg, mint Christian Barnard (a legendás szívsebész és regényíró), Erich Kästner, Marcello Venturi, Christopher Isherwood, Hans Habe, Pierre Boulle, Victor Hugo, Stefan Zweig, Franz Werfel, Howard Spring, Stendhal, stb., vagy a magyar szerzők közül Mikszáth Kálmán, Karinthy Ferenc, Krúdy Gyula, Hunyady Sándor, Pásztor Árpád, Kellér Andor, Királyhegyi Pál, Zilahy Lajos.

A K.u.K. gondozásában jelennek meg a világszerte népszerű német író, Philipp Vandenberg izgalmas könyvei is. (A fáraók átka, Bíbor árnyak, Luxor királya, Fáraók völgye, Az ötödik evangélium stb.)
A kiadó munkássága igen széles témakört ölel fel, az illemkönyvtől kezdve a versesköteten át egészen a megszívlelendő, bölcs gondolatokat rejtő könyvekig (Bölcsek... ajándéka sorozat). Az eddigi legnagyobb sikernek számít az Illik tudni - A kulturált viselkedés szabályai című kötet, mely eddig 19 kiadásban (közel 250 000 példányban) jelent meg. Szintén sok kiadást ért meg A legnagyobb vicckönyv, ill. a Kis-nagy vicckönyv c. album, melyek - együttesen - 13 500 viccet tartalmaznak. Így e két kötet a világ legnagyobb viccgyűjteménye.

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1