A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Sharon a nagyvárosi újságírónő egy munka kapcsán csöppen Scarlett Falls különleges világába. Új barátokra tesz szert, akik egyre vonzóbbá teszik neki a várost. Egy hely, ahol az emberek saját törvényeket akarnak maguknak alkotni, távol a külvilágtól, elszigetelten. A törvények mégsem működnek, a városban elszaporodnak a bűnözések, a maffiahálózatok kezdik uralni a területeket. Sharon egy csapásra egy gyilkosságsorozat közepén találja magát, és úgy érzi, hiba volt feladni addigi életét. Csupán új barátai tartják vissza, és az arrogáns, szemtelenül fiatal polgármesterpalánta, akibe megállíthatatlanul kezd beleszeretni. Ahogy egyre jobban bonyolódik a történet, úgy lépnek be egy-egy újabb szereplő gondolatai a történetbe. Sharon, az újságírónő, Andy, a fiatal polgármester és Steve, az Afganisztánból hazatért katona, aki bosszúját tervezi végrehajtani. Történeteik kapcsolódni kezdenek egymáshoz, és mindannyiuk sötét múltjára Sharon kezd fényt deríteni. Hogy fel tudja e Andy és Steve között göngyölíteni az öt évvel ezelőtti tragikus végletű ügyet, az számára is rejtély.

Kiss Petra
szerző

Scarlett Falls - i történetek

Részlet / Kész

Andy háza kicsi volt, és nekem nagyon sok holmim. De amíg nem találok egy lakást, muszáj lesz elfogadható helyet találni a dobozaimnak. A létfontosságú dolgaimat az ő szobájába tettük, a többit pedig kivittük a garázsba. Még így is jól eltöltöttük az időt. Estefelé végeztünk, fáradt voltam, és éhes. Úgy gondoltam, vacsorázni fogunk, de Andy átöltözött, és egy megpakolt táskával lépett ki a hálószobából.

- Ne haragudj, egy-két órára magadra hagylak. De Phil és én ilyenkor szoktunk elmenni az edzőterembe. Ha végzünk, még úszom egyet. Rendelj csak vacsorát, én majd eszek, ha hazaértem.

- Semmi baj. Miattam ne aggódj.

- Le akartam mondani, de Phil beszélni akar velem. Nem tudtam lekoptatni.

- Miattam ne mondd le a programod! Nem akarok az utadban állni, és a terhedre lenni!

- Butaság. Sosem vagy a terhemre. Jó érzés, hogy valaki vár haza.

Búcsúzóul egy csókot lehelt a homlokomra. Ennek a fickónak a sport a mindene, teljes ellentéte önmagamnak. A világ leglustább embere vagyok, soha nem jutott még eszembe, hogy edzek, fussak! Még úszni sem tudok! Talán itt az ideje váltanom? A csudába is, egyelőre egy jó nagy adag sült csirke sokkal csábítóbb, mint a kimerítő edzés!

Andy és én nem vagyunk együtt, mégis, amikor elment, szorongás tört rám. Tudom, nem csajozni ment, mégis aggódtam érte, és alig vártam, hogy hazajö

Elolvasom

Szerző további művei:

További művei

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1