A kéziratod érték.

Regény Mese Vers Színdarab Tudományos Szakmai Jegyzet

Adelaide, a két részre szakadt világ nyugati felén élő újságíró visszautasíthatatlan ajánlatot kap, egy hétig ingyen használhatja az Internet utódjaként előlépő, ám a többség számára elérhetetlen SilverNetet. Az ingyenes hét során olyan sztorira bukkan, amely nem csak saját, de családja, ismerősei életét is veszélybe sodorja.

Mi történt a vendégével? Mi baja az anyjának? Ki az a titokzatos szomszéd? Számos megválaszolatlan kérdés nehezíti életét, miközben szembe találja magát a SilverNetet üzemeltető SilverSky Corp. nagyhatalmú vezetőjével.

A regény egy alternatív, talán soha be nem következő jövőképet tár az olvasók elé. A szereplőknek ebben a közegben kell boldogulniuk, túlélni a megpróbáltatásokat.

2012.

William Morgenthaler
szerző

Ezüst égbolt

Részlet / Kész

Eleanor idegesen járkált fel-alá a sötét irodában. Időnként megállt az ablaknál és letekintett az éjszakai városra. Az irodaház hetedik emeletéről csodás kilátás nyílt az út túloldalán fekvő parkra. A város fényei csak a szélső bokrokat világították meg, beljebb a fáknak csak a körvonalait lehetett látni. Az égen ragyogó félhold még kísértetiesebbé tette a látványt. Eleanornak mégis tetszett, erőt merített belőle. Főleg akkor volt rá szüksége, amikor sokáig dolgozott. Egyre gyakrabban fordult elő, hogy éjszakáznia kellett. A legjobb gondolatai ilyenkor jöttek, márpedig mostanában sok probléma megoldásához volt szüksége jó ötletekre.

Három éve került vezető beosztásba a cégnél. Munkába állásától fogva ezért dolgozott, bármit elvállalt, bárkivel összefeküdt, hogy sikerüljön. Végül erőfeszítéseit siker koronázta. Harminc évesen a vállalat történetének legfiatalabb igazgatója lett. A hatalmat megszerezte, és bármi áron meg akarta tartani. Biztos bolt benne, hogy ez sikerül is neki.

Egész megjelenéséből áradt a profizmus. Legtöbbször elegáns kosztümben volt, más ruhában nem is nagyon mutatkozott. Vállig érő, szőke haját mindig feltűzve hordta, amitől még komolyabbá vált a kisugárzása. Vékonykeretes szemüvege pedig egész

Elolvasom

Felnőtt tartalom

Ezt a művet a szerzője felnőtt tartalomnak jelölte meg.
Nyilatkozz az életkorodról!

Törlés

Biztosan folytatod?

Sikeres megerősítés

Sikeres értékelés

Kreditlista

Megnevezés
Kredit
Megnevezés
Kredit
regény
10
melodráma
5
kisregény
5
bábjáték
5
novella
1
rövidfilm (forgatókönyv)
1
esszé
1
kisfilm (forgatókönyv)
5
mese
1
dokumentumfilm (forgatókönyv)
5
vers
1
nagyjátékfilm (forgatókönyv)
10
színdarab (tragédia, komédia)
5
tudományos mű 5.000-100.000 karakter között
5
jelenet
1
tudományos mű 100.000 karakter felett
10
iskolai előadás
1
szakmai mű 5.000 karakterig
1
ifjúsági darab
1
szakmai mű 5.000-100.000 karakter között
5
tragikomédia
5
szakmai mű 100.000 karakter felett
10
musical
5
jegyzet, kritika
1